sij 19 2016

SAJAM PČELARSTVA – PIACENZA

Pčelarska udruga “Bilogora” je dobila ponudu od putničke agencije Jakopić Travel iz Čakovca za sudjelovanje na sajmu pčelarstva u Piacenzi u Italiji. Sajam se održava 05. i 06. ožujka 2016. godine. Molimo sve zainteresirane pčelare koji žele sudjelovati na navedenom sajmu da se jave predsjedniku udruge Milanu Jantoleku najkasnije do 07. veljače kako bi mogli organizirati daljnje aktivnosti oko prijevoza ili izravno Jakopić travel agenciju. Dolje možete vidjeti plan i program događanja za predmetnu aktivnost.

PIACENZA – SAJAM PČELARSTVA

5.- 6. 3. 2016.

1. DAN

Polazak s autobusnog kolodvora u Čakovcu u 1,00 sat, te s parkirališta kod groblja u Varaždinu u 1,30 sati. Udobna vožnja kroz Sloveniju i Italiju s kraćim odmorima prema potrebi. Dolazak u Piacenzu oko 9,00 sati ujutro i posjeta Sajmu pčelarstva, proizvoda i opreme. Boravak na sajmu do 18,00 sati i odlazak do hotela 3* u blizini Piacenze. Večera u hotelu i noćenje.

1. DAN

Doručak u hotelu i  povratak prema Hrvatskoj.   Sliljedi razgled Verone ,

šetnja s pratiteljem putovanja do Piazze dei Signori, Piazza della Erbe, Julijine kuća, Trga Piazza Bra, Arene.  Slobodno vrijeme u romantičnom gradu za shopping, ručak, odličan talijanski capuccino ili   aperitiv. Odlazak iz Verone u 15,00 sati i dolazak se očekuje u   večernjim satima.

Cijena aranžmana: 750,00 kn

Cijena uključuje:

• prijevoz udobnim turističkim autobusom
  • pratnju turističkog pratitelja
  • 1 polupansion u hotelu 3***
  • troškovi organizacije putovanja

Cijena ne uključuje:

• troškove osobnih narudžbi
  • ulaznice za sajam – 8,- Eur po danu I osobi

Za ovo putovanje potrebna je važeća putovnica ili osobna iskaznica.

Preporučamo putno zdravstveno osiguranje (10,00 kn po osobi).

Aranžman je izrađen na bazi min. 45 putnika I u slučaju manjeg broja putnika agencija zadržava pravo promjene cijene aranžmana ili otkaza putovanja.

Za ovaj program vrijede opći uvjeti I upute za turističke aranžmane agencije Jakopić travel.

Kontakt: 385/40 396 090; 385 99 230 2223; info@jakopic-travel.hr

Trajni link do ovog članka: http://www.pcelarska-udruga-bilogora.hr/?p=2636