«

»

ožu 09 2016

Printaj Objava

Ažuriranje Evidencije pčelara i pčelinjaka

Temeljem odluke Upravnog odbora Hrvatskog pčelarskog saveza na sjednici održanoj  29. veljače 2016. godine pašni povjerenik PU “Bilogora” Bjelovar izvršiti će ažuriranje Evidencije pčelara i pčelinjaka za 2016. godinu.

Ažuriranje Evidencije pčelara i pčelinjaka provoditi će se 16. (srijeda) i 17. (četvrtak) ožujka 2016. godine od 17:00 do 20:00 sati u prostorijama udruge na adresi Massarykova 8 u Bjelovaru.

Pčelari su dužni ispuniti godišnju dojavu (obrazac prilog 3) koji mora biti potpisan od strane pčelara, te upisan datum. Navedeni dokumenti ostaju u arhivi udruge, a služe za ažuriranje Evidencije. Svaki pčelar prije predaje originala dužan je napraviti kopiju obrasca prilog 3 kako bi ga imao u slučaju bilo kakvog spora.

Naknada za ažuriranje evidencije za pčelara koji je član HPS-a iznosi 2 kn po košnici, dok za pčelare koji nisu članovi HPS-a iznosi 5 kn po košnici.

Napominjemo kako pčelari koji ne ažuriraju evidenciju gube pravo na subvenciju temeljem Nacionalnog pčelarskog programa, te na bilo kakve potpore od strane lokalne uprave i samouprave. 

Prilog 3 Godišnja dojava možete preuzeti ovdje

Trajni link do ovog članka: http://www.pcelarska-udruga-bilogora.hr/?p=2709