lis 16 2015

Manifestacija “Pčelari gradu Bjelovaru”

Grb udrugePčelarska udruga „Bilogora“Bjelovar ove godine organizira 8. dane meda pod nazivom „Pčelari gradu Bjelovaru“. Manifestacija će se odvijati 23. i 24 listopada 2015.godine na Trgu Eugena Kvaternika pod pokroviteljstvom grada Bjelovara. Cilj manifestacije je poticanje građana Grada Bjelovara na upotrebu pčelinjih proizvoda, očuvanje prirodnog okoliša i okupljanje građana i mladeži radi osiguranja budućeg uzogoja pčela. Ovim putem pozivamo sve pčelare naše članove udruge, zaljubljenike u prirodu i pčelarstvo te sve građane grada Bjelovara da svojom nažočnošću uveličaju manifestaciju.

Nadalje obavještavamo sve članove udruge koji zainteresirani za prodaju pčelinjih proizvoda na štandu da se mogu javiti tajniku udruge Krunoslavu Nemetu na br.mob. 095/910-8511 Napominjemo da svi pčelari koji se jave za prodaju na štandovima moraju ispunjavati sve zakonske uvjete za prodaju pčelinjih proizvoda na manifestacijama i sajmovanjima. Podnošenje prijava je najkasnije do 19. listopada.2015.god. Kotizacija za prodaju na štandu je dvije teglice meda koje će biti ponuđene na degustaciji.

8. DANI MEDA

PČELARI GRADU BJELOVARU

Manifestacija će se održati u Bjelovaru 23. i 24. listopada 2015. godine  u organizaciji Pčelarske udruge „Bilogora“ Bjelovar, pod  pokroviteljstvom  Grada  Bjelovara, te ostalih sponzora

Program Manifestacije