↑ Return to Članovi i učlanjenje

Printaj Stranica

Učlanjenje

          Postupak učlanjenja u udrugu je vrlo jednostavan i udruzi može pristupiti svatko pa i osobe koje se ne bave pčelarstvom nego ih više zanimaju predavanja na stručnoj bazi i ostale aktivnosti koje udruga nudi svojim članovima. Članstvom u udruzi i HPS-u, pčelari dobivaju 11 brojeva časopisa Hrvatska Pčela.

Iznos članstva:

DSCF7312

  • Članarina u pčelarskoj udruzi “Bilogora” Bjelovar godišnje iznosi 125,00 kn,  a
  • članarina HPS-u 225 kn.

Ukoliko još niste član Udruge pčelara “Bilogora” Bjelovar, a  željeli biste postati, javite nam se na e-mail ili telefonom.

Postupak učlanjenja

1. Ispuniti Obrazac 2 Pravilnika o držanju pčela i katastra pčelinje paše Upis u Evidenciju pčelara i pčelinjaka te se javiti povjereniku pašnog reda radi evidentiranja pčelinjaka. Obrazac možete preuzeti ovdje.

2. Ispuniti člansku pristupnicu i poslati ju na e-mail adresu pu-bilogora@net.hr ili na adresu Udruge Masarykova 8 43000 Bjelovar,

3. Nakon što od Udruge dobijete svoj članski broj uplatite članarinu za Udrugu i za HPS izravno blagajniku na sastancima Udruge.

4. Uz člansku pristupnicu potrebno je poslati ili dostaviti i fotokopiju prve strane osobne iskaznice ili nekog drugog osobnog dokumenta (putovnica, vozačka dozvola ili sl.) na kojem su fotografija i osobni podaci, te kopiju obrazca Evidencija pčelara i pčelinjaka.

Sve dodatne informacije o radu udruge možete potražiti na internetskoj stranici ili kontaktirati članove Udruge.

Adresa internet stranice je pcelarska-udruga-bilogora.hr

E-mail adresa udruge je  pu-bilogora@net.hr

pristupnica_pu-bilogora

Na Vaš upit nastojat ćemo odgovoriti u što kraćem  roku. U slučaju problema prilikom slanja upita putem kontakt obrasca, obratite nam se putem e-mail adrese: pu-bilogora@net.hr ili na broj mob 099/420-5880

Trajni link do ovog članka: https://www.pcelarska-udruga-bilogora.hr/?page_id=1379